Skip to main content

Historien bag virksomheden

Hvem er vi?

Simulation Academy er tidligere kendt som Welcome Management, som blev startet af Keld Nørgaard i 2005 som udviklede det populære virksomhedsspil Business Combat.

Efterfølgende blev Welcome Management virksomheden overtaget af Lars Malling i 2020 og er nu bedre kendt som Simulation Academy.

Efter at Lars Malling overtog virksomheden og navngav virksomheden Simulation Academy, er der blevet videreudviklet på de tidligere afviklet virksomhedsspil fra Welcome Management.

Simulation Academy kan således nu også tilbyde online version af det populære virksomhedsspil Business Combat. Vores avanceret virksomhedsspil henvender såvel til erhvervsdrivende som til HHX studerende, da udbyttet af virksomhedsspillet gavner både erhvervsdrivende og studerende. Vi har tidligere afholdt større events med klienter som Danske Bank, Nordjyske Bank, og Deloitte.

Simulation Academy har siden 2005 afholdt over 650 arrangementer over hele Danmark, Grønland og Færøerne tilsammen har vores arrangementer haft over 32.000 deltagere med i alt 800 virksomheder som har haft deltaget i vores virksomhedsspil!

 

Hvad vil vi?

Virksomhedsspil og simulering er et fantastisk værktøj til udvikling, uddannelse og event - det har rejsen med vores forskellige virksomhedsspil vist gennem mange år.

Vi ønsker at udbrede kendskabet til virksomhedsspillet som værktøj og give indsigt i mulighederne for anvendelsen. Vi ved, hvad der virker.

Det er væsentlig for os at være relevante i tiden. Vores ambition er derfor løbende  at udvikle de eksisterende- samt nye spil samtidig med at vi afsøger nye anvendelsesmuligheder.

Vi arbejder konstant mod nye, relevante koncepter.

Det er vigtig for os at arbejde med gode og seriøse samarbejdspartnere - og meget gerne over længere tid.

 

Vores medarbejdere

Mød medarbejderne bag Simulation Academy som er drivkraften bag vores virksomhedsspil, som altid er klar til at assistere dig eller din virksomhed.

Associeret konsulent og underviser

Frank Lissner

Frank er tidl. Brigadegeneral i det Danske Forsvar og har i sin lange karierre bl.a. været ”Chairman” for den internationale koalition ved  US Central Command, Florida,  Chef for Operationsafdelingen ved Specialoperationskommandoen, Jægersoldat og Chef for Jægerkorpset, Chef for de danske specialstyrker i Afghanistan i 2002, Chef for de danske soldater i Afghanistan i 2009, Chef for Hærhjemmeværnet på Sjælland,Sektorchef/FN i Georgien.

Associeret partner - Senior konsulent

Keld Nørgaard

Keld har udviklet og faciliteret virksomhedsspil i Danmark i mere end 30 år. Han har en stærk baggrund i finans og regnskab og har bl.a. faciliteret virksomhedsspil for nogle af Danmarks største virksomheder.

Back to top